kikipka.bg

Адрес на сайта: www.kikipka.bg

Описание:

Kikipka.bg е електронен магазин за ръчно изработени предмети – подаръци, сувенири, бижута и всичко останало, което хората сътворяват със собствените си ръце.

Магазинът е създаден на база на платформата OpenCart, която дава много приятно и леко усещане за работа на потребителя.

Дизайнът е много лек, изчистен и ненатоварен откъм детайли. Целта беше дизайнът да не ангажира потребителя по време на избор на продукт и да създава усещане за органичност и да изглежда естествен, затова сме използвали фонове наподобяващи текстури на картон и плат.

Интересно:

Продуктовата страница – много добре се получи представянето на артикул  – за всяко изделие има възможност за поставяне на няколко изображения, увеличението на изображението става с движена на мишката върху картинката на изделието, при избор на друго изображение, то се зарежда на мястото на основната продуктова снимка и отново може да бъде увеличено за по-голям детайл по същия начин – с движение на мишката отгоре.

Етикетът с цената на продукта застъпва самото основно изображение на изделието. В същата лента с цената е поставен и бутонът за добавяне в количката, както и бутоните за добавяне в любими и споделяне. По този начин всички действия, които можете да предприемете спрямо даден артикул са обособени на едно място.