revita.bg

Адрес на сайт: www.revita.bg

Описание:

Сайт с изключително богата и непрекъснато обновяваща се библиотека с информация за билки и хранителни добавки – всичко необходимо, за да поддържате добро здраве. Почти всеки ден излиза нова статия на здравна тема.

Освен, че имате достъп до тази невероятно богата здравна енциклопедия, сайтът ви дава възможност да си закупите хранителни добавки или билки чрез формуляр за поръчка.

Интересно:

Това, което можем да посочим като интересна част от проекта е интерактивното колело на здраветоОнлайн доктор. Колелото ви дава възможност да посочите вашата възраст, пол и здравно направление, което ви интересува. Като резултат ще получите списък от хранителни добавки и билки подходящи за вас.


Друга интересна функционалност е формулярът за поръчка, чрез който всеки артикул може да бъде поръчан. Формулярът е направен така, че автоматично да изчислява цена (в зависимост от количество и отстъпки за количество), цена за доставка (в зависимост от града, където артикулът трябва да бъде доставен) още по време на поръчката.